OUTFIT |Forever21+ Playsuit

DSC_0318.JPG

Vorige week ging ik samen met Astrid Lia van About Astrid op pad in de Leuvense Kruidtuin om outfitfoto’s te maken. Vandaag laat ik jullie de resultaten van deze leuke namiddag zien.

Onlangs had ik de nood om nog eens online te shoppen. Een groot budget heb ik niet, dus ik kwam al heel snel op de site van Forever21 uit. Ik had zin om wat zomerse stukken in te slaan en dus ging ik op zoek naar een leuke playsuit. Uit ervaring weet ik dat de playsuits uit de gewone collectie me niet altijd juist vallen. Deze stukken zijn meestal gemaakt voor meisjes en vrouwen met een maatje kleiner dan 42. Omdat ik hier nΓ©t buiten val, zijn die playsuits dus niet gemaakt voor mijn vormen. Daarom ging ik op zoek in de plussize collectie en daar vond ik dit pareltje.

De playsuit is gemaakt uit polyester, een stof die erg fijn aanvoelt. De donker groene kleur past ook perfect bij mijn stijl. Het enige ‘nadeel’ dat ik kan vinden is de uitsnijding. Voor mij valt hij net iets te diep, maar ik draag er dan een bandeau onder en het probleem is opgelost.

Ik ben helemaal verliefd op mijn Playsuit, ik heb hem dan ook al verschillende keren gedragen. Hier combineer ik hem met witte Nike – sneakers, maar dat kan evengoed met een mooie sandaal.

Scroll tot onder de foto’s voor de details van deze outfit.

Playsuit Forever21Β 

(Ik draag de maat 0X)

Nike sneakers – €60 – Bristol

Waar kopen jullie Playsuits?

 

Advertenties

2 thoughts on “OUTFIT |Forever21+ Playsuit

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s