Aliexpress shoplog | juni 2017

DSC_0387
Handtas

Zo’n twee maanden geleden heb ik me weer eens laten gaan op het belachelijk goedkope Aliexpress. Ik heb heel wat besteld en ik denk dat ondertussen alles is aangekomen. Ik laat je zien wat ik allemaal kocht, hoeveel het kost, hoelang het erover gedaan heeft en of ik er tevreden over ben. (Er staat onder elke productfoto een klikbare link naar het item)

Wat is Aliexpress?

Aliexpress is het dochterbedrijf van Aliebaba. De site werkt zoals Ebay. Verschillende verkopers bieden er hun producten aan aan belachelijk lage prijsjes. Op Aliexpress kan je voor zowat alles terecht; kledij, sportmateriaal, kantoorbenodigdheden, juwelen, … Het nadeel aan Aliexpress is de verzendtijd. Het kan namelijk een poosje duren (tot wel drie maanden!) voordat je je pakje ontvangt. Je kan dit natuurlijk ook als voordeel zien; ik weet vaak niet meer wat ik bestelde, dus is het een grote verrassing wanneer het pakje dan aankomt. Voor de prijs moet je het allesinds niet laten, heel wat items kosten minder dan €5, dat is voor mij het risico wel waard.

Oorbellen

Als je ergens goedkope oorbellen wil scoren, moet je bij Ome Alie zijn. Voor nog geen halve euro heb je een leuk paar oorbellen om je outfit op te leuken. Ik koos voor 3 paar stekers, kleine oorbellen die eigenlijk overal bijpassen. Deze oorbellen heb ik gekocht:

 

DSC_0390
De vosjes :De zeshoeken:

 

DSC_0391
Origami vogels

Blaadjesketting

Kettingen te over op Aliexpress. En ook nog eens zo goedkoop. Ik was op zoek naar een simpele maar mooie ketting, die uiteraard niet te veel kost. Ik vond deze blaadjesketting zo mooi! Ik had niet veel tijd nodig om deze in mijn winkelmandje te laten verdwijnen.

DSC_0389
Blaadjesketting

Handtas

DSC_0387
Handtas

Voor de allereerste keer waagde ik me aan het bestellen van een handtas op Aliexpress. Ik koos voor een klein exemplaar, met een leuk hertje aan als detail. Ik ben er verliefd op. Voor de prijs moest ik het er allesinds niet voor laten.

Haarelastieken

DSC_0392
Haarelastiekjes

Ik wilde ze al een tijdje uittesten. Van die plastieken gevallen voor in je haar. Maar zoals zo veel andere dames heb ik geen zin om een klein fortuin uit te geven aan het ‘echte merk’, omdat ik haarelastieken nu eenmaal snel kwijt geraak. Daarom ging ik eens ten rade bij Alieexpress. Voor een kleine euro kocht ik er maar liefst 12 en God, wat een goede aankoop. Ze zakken niet uit en gaan uit je haar alsof het niets is. Ik heb er meteen nog een paar gekocht!

 

Dit was het voor deze keer. Ondertussen heb ik nog een bestelling geplaatst (en nog één, het is geen verslaving hoor!) en die pakjes zijn ook binnen aan het komen. Die komen zeker ook nog op de blog!

Wat koop jij zoal op Aliexpress.?

Advertenties

2 thoughts on “Aliexpress shoplog | juni 2017

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s