Steel de stijl van Lisanne

Vanaf vandaag start er een wekelijkse rubriek op mijn blog. Elke maandag stelt een andere blogger of influencer zichzelf voor aan de hand van hun eigen kledingstijl. En vandaag is Lisanne van Lisannes Planet aan de beurt.


2017-06-14

Wie ben je?

Hi, leuk dat je dit artikel leest! First things first: ik ben Lisanne Smeekens. Ik studeer Journalistiek in Tilburg én ik heb mijn eigen blog: lisannesplanet.com. Hierop deel ik van alles, maar vooral artikelen over beauty, fashion en lifestyle! Wekelijks lees je een nieuw artikel op mijn blog.

Hoe zou jij je stijl omschrijven?

Ik heb een best wel uiteenlopende stijl, maar, ik hou eigenlijk vooral van ‘aparte’ dingen. Ook volg ik meestal de nieuwste trends, tenzij ik het echt héél lelijk vind, haha! Ik zou mijn stijl omschrijven als: anders dan anderen, maar toch modebewust. Stiekem draag ik ook gewoon heel vaak een spijkerbroek met een gewoon shirtje hoor!

2017-06-14 (1)

Waar ga je het liefst shoppen?

Oeh, that’s a though one! Ik heb niet één specifieke winkel waar ik altijd shop, wel neem ik regelmatig een kijkje bij ZARA en bij Costes. Maar ik vind kleine boetiekjes eigenlijk het leukst!

Waar haal jij je inspiratie vandaan?

Om eerlijk te zijn draag ik gewoon wat ik leuk vind! Natuurlijk kijk ik weleens naar andere bloggers en hun kledingstijl. Dan zie ik soms leuke artikelen die ik ook wil hebben! Maar over het algemeen trek ik aan wat ik zelf tof vind!

Welk kledingstuk draag jij het liefst?

Ik heb net een nieuwe broek van ZARA met pareltjes. Het is een momfit en hij zit zó lekker! Ik denk dat dat nu toch wel mijn favoriete kledingstuk is.

Waar kunnen we jou volgen?

Ik ben het meest actief op Instagram (@lisannesplanet). Ik post hier dagelijks nieuwe foto’s van mijn leven! En je kan natuurlijk mijn artikelen lezen op mijn blog (www.lisannesplanet.com)

Ik vind dat je gewoon moet dragen waar jij je mooi in voelt! Kijk niet teveel naar anderen, wees gewoon lekker origineel!

 

Wil jij graag zelf eens meedoen aan ‘Steel de stijl van…’? Mail dan snel naar hashtagyanablog@gmail.com!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s