Steel de stijl van Emmy (webkonijn.be)

In deze ‘Steel de stijl van…’ is Emmy aan de beurt. Emmy heeft een eigen gedichtenblog én een eigen stijl! Lees snel verder om erachter te komen welke.

DSC00095.JPG 

Wie ben je?

Ik ben Emmy, net 31 jaar geworden. Ik werk als teamlead binnen een IT afdeling. Ik ben al de helft van mijn leven samen met mijn man, waarvan 6 getrouwde jaren. Dankzij hem ben ik mama van 1 super zoon van 2,5 jaar, mijn grootste bron van inspiratie voor mijn eigen gedichtenblog www.webkonijn.be

 Hoe zou jij je stijl omschrijven?

Mijn stijl is volledig anders dan vroeger nu ik mama ben. Ik draag nu vooral comfortabele kledij die een tikkeltje sportief maar wel nog vrouwelijk is. Het allerliefst verstop ik nu ook dat buikje die net iets meer vorm heeft dan voorheen.

Waar ga je het liefst shoppen? (Online, in een ‘bakstenen winkel’, … ?)

Ik ben een vrouw met een druk leven en werk in een IT afdeling, ik hou niet van druktes dus koop eigenlijk liefst vanal online. Ik heb een aantal favoriete webshops maar daarnaast ga ik ook graag eens naar een bakstenen winkel, liefst niet in het stadscentrum of tijdens de koopjesperiode.

IMG_1654 2.JPG

Waar haal jij je inspiratie vandaan? Wie is jouw voorbeeld?

Ik heb een aantal favoriete merkjes (maison scotch, g-star, tommy hilfiger …), die volg ik dan ook wat en telkens ik iets moois zie, kan ik het amper laten om iets te kopen. Een echt voorbeeld heb ik niet echt, ik volg ene beetje mijn eigen gevoel.

Welk kledingstuk draag jij het liefst/ het vaakst?

Ik vind jurkjes altijd leuk en maak mezelf dan ook wijs dat dit mijn favoriete stukken zijn. Maar als ik heel eerlijk ben, dan is het toch die ene skinny jeans van maison scotch met een paar sneakers en een wijd shirtje kan.

Waar kunnen we jou volgen?

Je kan me volgen via volgende wegen.

·      Website: www.webkonijn.be

·      Instagram: www.instagram.com/webkonijn/

·      Facebook: www.facebook.com/webkonijn

 

Wil jij ook eens meedoen aan ‘Steel de stijl van …’? Mail dan snel naar hashtagyanablog@gmail.com!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s