Steel de stijl van Fie

Ook deze week nemen we een kijkje tussen de outfits van een andere blogger. Deze keer kijken we naar Fie, blogger bij Hola- Nova.

IMG_1719.JPG

1.       Wie ben je?
Ik ben Fie, ik ben 25 en ik heb een dochtertje Fleur die 7 wordt op 19 juli! Reeds 6 jaar werk ik bij Kruidvat, en sinds december blog ik op www.hola-nova.be
2.       Hoe zou jij je stijl omschrijven?
Vrij klassiek (maar met een twist). Schreeuwerige kleuren en prints zijn niet aan mij besteed. Evenals stoffen broeken, slogans, patches en witte sneakers.. dingen die nu misschien wel “in” zijn, maar gewoon niet bij mij passen.
3.       Waar ga je het liefst shoppen?
Ik shop eigenlijk (bijna) altijd online. Een beetje uit noodzaak, want ik woon ver van de winkels en winkelcentra vandaan, als ik daar dan naartoe ga dan is dat meer uit gezelligheid. Online vind je vaak leuke kortingen, en de meeste shops bieden gratis retourneren aan.. ik ben fan! Soms bestel ik zo zes paar schoenen tegelijk, en de unboxings zet ik af en toe op mijn blog.
4.       Waar haal jij je inspiratie vandaan? Wie is jouw voorbeeld?
Ik dacht er gisteren nog aan toen ik Pretty Little Liars aan het kijken was, al de vriendinnen hebben een heel andere stijl en ik ben helemaal gek op die van Spencer! Online wordt ze beschreven als “Preppy” en “Traditional but trendy”, het kleurenpallet, de blouses, de accessoires,… ja ja, die zouden ook in mijn kleerkast passen!
5.       Welk kledingstuk draag jij het liefst/ het vaakst?
Deze winter droeg ik bijna onafgebroken mijn roze mantel van Primark (een beetje koud, het is eigenlijk meer een tussenseizoen vest), een zwart/wit/grijs gestreepte grote sjaal en mijn Michael Kors handtas. De Michael Kors is een large Selma in de kleur “luggage”, ik kocht hem als cadeautje voor mezelf toen ik 22 werd. Sindsdien kocht ik nog mooie tassen, maar mijn Selma blijft echt mijn favoriet. In deze blogpost (http://www.hola-nova.be/2016/12/14/new-in-my-closet-ugg-classic-mini-ootd/) staan toevallig alle 3 de items samen op de foto!
6.       Waar kunnen we jou volgen?
Buiten mijn blog om kun je me ook vinden op www.facebook.com/holanovablog en op www.instagram.com/hola.nova
7.       Is er nog iets van je kwijt wil?
Confidence is the best accessoiry!
Wil jij ook graag meedoen aan ‘Steel de stijl van…’? Vul dan het contact- formulier in, of stuur een mailtje naar hashtagyanablog@gmail.com

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s