Steel de stijl van Tatiana

Wekelijks deel ik op maandag de stijl van een medeblogger. Deze week is Tatiana van blogenbeauty.nl aan de beurt.

  1. Wie ben je?

Hallo liever lezers van Hashtag Yana, vandaag deel ik met jullie mijn stijl in de rubriek “Steel de stijl van …”. Ik ben Tatiana en schrijf met liefde en passie voor Blog & Beauty (http://www.blogenbeauty.nl/ ) waarvan ik de eigenaresse ben. Op dit stukje internet kunnen jullie alles vinden op het gebied van Beauty, Fashion & Lifestyle. Ik review graag nieuwe producten en steek mezelf graag in mooie kleren.

  1. Hoe zou jij je stijl omschrijven?

Ik heb niet een specifieke stijl waarvan je zegt dat is de stijl van. Mijn stijl is afhankelijk van mijn mood, mijn dagindeling. Dat klinkt misschien een beetje raar, maar daar pas ik echt mijn stijl op aan.

Op een normale moeder-dochter-dag is mijn stijl ‘trendy-casual’. Vaak een t-shirt (met quote) met jeans, of lange rok, met sneakers.

Buiten de schooldagen van mijn dochtertje om, op bijvoorbeeld een dag dat ik wat bijzonders heb zoals een uitje of een event o.i.d. dan komt de fashion addict in mij naar boven. Mijn stijl lijkt dan meer op dat van een fashiosta. Een skinny jeans met een shirt en accessoires, of een rok of jurk met een vestje. Misschien niet heel veel anders dan de trendy-casual stijl, maar dan met hoge hakken en stijlvolle topjes en sieraden en een handtasje.

  1. Waar ga je het liefst shoppen?

Shoppen vind ik hoe dan ook erg leuk, en waar maakt me dan eigenlijk niet zoveel uit. Online shoppen is natuurlijk erg makkelijk. Maar je kunt nooit zeker zijn of het item de juiste kleur heeft of de juiste maat is. Vooral met schoenen vind ik dat vaal wel lastig. Daarom shop ik het liefste in een gezeliige stad samen met mijn moeder, zus of vriendin. In een winkel waar allerlei kleding hangt kun je ook passen en items combineren. Aan het eind van de dag ga ik niet alleen naar huis met volle tassen met nieuwe kleding en accessoires, maar ik heb ook gelijk een gezellige dag gehad.

  1. Waar haal jij je inspiratie vandaan? Wie is jouw voorbeeld?

Ik haal mijn inspiratie uit de bladen, maar ook social media (Instagram en Pinterest). Een voorbeeld voor mij? Ik kijk graag naar de outfits van Laura Ponticorvo en Lieke Biemans.

  1. Welk kledingstuk draag jij het liefst/ het vaakst?

Dat ligt ook weer een beetje aan mijn mood, maar ‘s winters vind ik het heerlijk om een jeans met een lekker sweater te dragen. En zomers wissel ik mijn outfit graag af met korte jurkjes en rokjes, en maxi dresses met pumps of slippertjes.

  1. Waar kunnen we jou volgen?

Op Social Media ben ik vooral op Instagram te vinden, maar ik heb de hele bups. Leuk als jullie op bezoek komen.

Website: http://www.blogenbeauty.nl

Facebook – https://www.facebook.com/blogenbeauty

Instagram – https://www.instagram.com/blogenbeauty/

Pinterest – https://nl.pinterest.com/Blogenbeauty/

Twitter – https://twitter.com/blogenbeauty

  1. Is er nog iets van je kwijt wil?

‘Jouw persoonlijke stijl is een manier om te laten zien wie je bent, zonder het te zeggen.’ Ik doe niet mee aan mode trends als ik me daarbij niet mezelf voel. Vind een stijl die bij jou past, zodat je niet iedere morgen voor de kledingkast en niet weet wat je moet pakken omdat je het gevoel hebt dat je voor de kledingkast van iemand anders staat.

Heb je na het lezen van deze blogpost ook zin gekregen om mee te doen aan ‘Steel de stijl van…’? Vul dan onderstaand contactformulier in of mail naar hashtagyanablog@gmail.com!

Advertenties

One thought on “Steel de stijl van Tatiana

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s