Steel de stijl van Sherana

Wekelijks laat ik een blogger aan het woord over zijn of haar persoonlijke kledingstijl. Vandaag is dat Sherana van Sherr.nl.

1. Wie ben je?
Hoi! Ik ben Sherana en ik ben 25 jaar. Ik werk 4 dagen op een buitenschoolse opvang en naast mijn werk probeer ik mijn vrije tijd te besteden aan het bloggen. Nadat ik erachter kwam dat ik mode erg leuk begon te vinden en al diverse blogsters volgde wilde ik dit ook gaan doen. Helaas had ik de moed niet om gelijk te beginnen en heb ik hier een hele tijd mee gelopen. Vorig jaar had ik eindelijk zoiets van nu of nooit en ben ik dus eindelijk begonnen. Ik ben er toen achter gekomen dat je er echt super veel tijd in moet stoppen en na een paar maanden ben ik toen ook gestopt door tijd gebrek. Maar begin dit jaar had ik weer nieuwe inspiratie en kon ik het beter naast mijn werk combineren en ben ik dus weer begonnen. Met een nieuwe website en nieuwe ideeen. Je ziet verschillende outfits voorbij komen en diverse dingen die ik mee maak. Je mag altijd een kijkje nemen.
2. Hoe zou jij je stijl omschrijven?
Mijn stijl is een combinatie van diverse andere stijlen. Ik hou ervan om te combineren. Het is een combinatie van grunge, alternatief en street stijl. En voor namelijk de kleur zwart.
3. Waar ga je het liefst shoppen?
Ik shop best vaak online. Het meeste bestel ik bij de H&M dat is erg vertrouwd. Op het moment heb je veel kleine webshops wat ik zelf leuk vindt om uit te proberen. Maar het leukste blijft om gewoon een dagje te gaan shoppen. Je kan alles op je gemak passen en na het shoppen een heerlijk drankje doen.
4. Waar haal jij je inspiratie vandaan? Wie is jouw voorbeeld?
Toen ik het bloggen ontdekte begon ik gelijk 1 persoon te volgen, Luanna Perez. Dit was niet alleen omdat haar stijl mij aansprak maar het was alsof ik in de spiegel keek. Ze had precies dezelfde haarkleur en liet outfits zien die ik ook in mijn eigen kast zou hebben. Ik heb veel inspiratie bij haar vandaan gehaald maar nu kijk ik zelf naar wat is leuk om te combineren.
Processed with VSCO with a5 preset
5. Welk kledingstuk draag jij het liefst/ het vaakst?
Ik heb best veel “verslavingen” wat met mode te maken heeft. Ik heb best lang een hoeden tik gehad en ik koop heel vaak zonnebrillen. Ik draag ook heel vaak mijn Dr.martens en een jas kan ik ook blijven kopen.
6. Waar kunnen we jou volgen?
Als je geïnteresseerd bent geraakt kan je mij op instagram volgen. Sherr_91
7. Is er nog iets van je kwijt wil?
Als er iemand is die nog tips heeft zijn die altijd welkom! Ook ben ik opzoek naar leuke samenwerkingen.
Ik vond dit heel erg leuk om te doen en ben ook heel blij dat ik dit heb mogen doen.
Heb jij na het lezen van deze blogpost zelf zin gekregen om mee te doen aan ‘Steel de stijl van…’? Vul hieronder dan het contactformulier in of stuur een mailtje naar hashtagyanablog@gmail.com

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s